පොෙටිටෝ කේක්
අවශ්ය ද්රව්ය :-
අල ග්රෑමි 250
බටර් ෙමිස හැදි 1
බිත්තර කහමද 1
ලුණු ගමිමිරිස් ස්වල්පයක් කිරි තේ හැදි ½
සාදන ක්රමය :-
අල හොදින් තමිබා පොඩි කර ගන්න. පසුව එයට බටර් සමග කිරිද මිශ්රකර ලුණු සහ ගමිමිරිස් ද එක්කර ගන්න. අනතුරැව පැතලි හැඩයට රවුමි සාද්ර ගැඹුරැ තෙලේ බැද ගන්න.
අවශ්ය ද්රව්ය :-
අල ග්රෑමි 250
බටර් ෙමිස හැදි 1
බිත්තර කහමද 1
ලුණු ගමිමිරිස් ස්වල්පයක් කිරි තේ හැදි ½
සාදන ක්රමය :-
අල හොදින් තමිබා පොඩි කර ගන්න. පසුව එයට බටර් සමග කිරිද මිශ්රකර ලුණු සහ ගමිමිරිස් ද එක්කර ගන්න. අනතුරැව පැතලි හැඩයට රවුමි සාද්ර ගැඹුරැ තෙලේ බැද ගන්න.
No comments:
Post a Comment